ολγα

Για την ιδιαίτερα τιμητική εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου, νιώθω πραγματικά την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους, την καθεμιά και τον καθένα σας, από καρδιάς.

Ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην πολιτική ζωή της χώρας διαφοροποιείται μετά τις χθεσινές εκλογές. Το πολιτικό μας σχέδιο, όμως, παραμένει σταθερά προσηλωμένο στην κοινωνία και τις ανάγκες της. Με πρώτιστη ευθύνη να  υποστηρίξουμε το κυβερνητικό μας έργο υπέρ των αδυνάμων, υπέρ του κοινωνικού κράτους από κάθε επίθεση που θα επιχειρηθεί απ’ την εφαρμογή των νεοφιλελεύθερων σχεδιασμών.

Κι αυτό αποτελεί δέσμευση απέναντι στους Αρτινούς και τις Αρτινές, που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τη συνέπεια λόγων και έργων μας, κι έτσι μας έδωσαν την πρωτιά στις εθνικές εκλογές. Και σε εμένα προσωπικά μια πολύ ισχυρή ανανέωση της εντολής να συνεχίσω να προσπαθώ για την ανάπτυξη του Νομού μας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.

Γι’ αυτή σας την ιδιαίτερα τιμητική εμπιστοσύνη νιώθω πραγματικά την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους, την καθεμιά και τον καθένα σας, από καρδιάς.