Ποιες υπηρεσίες αγόραζε η ΝΔ με 18.500 ευρώ το μήνα από τον κύριο Τάκη Μαυρίκο; Ποιες αγοράζει; Υπάρχουν άλλες σχέσεις; 

Παρέμβαση στην εκπομπή Livenews στο κανάλι “EPSILLON TV

Αθήνα, 26-2-2016

Ν. Ευαγγελάτος: Θα ήθελα ένα πρώτο σχόλιο. Κυρία Γεροβασίλη καλησπέρα

Όλγα Γεροβασίλη: Καλησπέρα σας. Παρακολουθώ με ενδιαφέρον, έχω δει και το δημοσίευμα βεβαίως, το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Παραπολιτικά για αύριο. Πραγματικά βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες συχνά να αποκαλύπτονται συνδέσεις του κυκλώματος εκβιαστών με τη ΝΔ. Εκθέτουν πλήρως το κόμμα του κυρίου Μητσοτάκη. Προφανώς ο κος Μητσοτάκης, η ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλούνται να απαντήσουν εάν αυτά όσα φέρνει στο φως η εφημερίδα και όσα ακούω αυτή τη στιγμή στην εκπομπή σας, εάν όντως ισχύουν. Αν πραγματικά υπάρχουν έγγραφα από τα οποία φαίνεται ότι ο κατηγορούμενος ως εκβιαστής, κύριος Μαυρίκος, εντοπίζεται στο pay roll της ΝΔ με αστρονομικό, μηνιαίο ποσό. Ποιες υπηρεσίες αγόραζε η ΝΔ με 18.500 ευρώ το μήνα από τον κύριο Τάκη Μαυρίκο; Ποιές αγοράζει; Υπάρχουν άλλες σχέσεις; Αντιλαμβάνεστε ότι είναι εντυπωσιακό όλο αυτό το οποίο παρακολουθούμε. Νομίζω ότι το κόμμα της ΝΔ είναι άκρως εκτεθειμένο και θα πρέπει να δοθούν σαφείς απαντήσεις επί της ουσίας εις βάθος. Νομίζω ότι ο κύριος Μητσοτάκης θα πρέπει να δώσει στον ελληνικό λαό εξηγήσεις.

Ν.Ευαγγελάτος: Θέλω να σας ρωτήσω και κάτι άλλο κυρία Γεροβασίλη. Υπάρχει σήμερα στη Βουλή από την άλλη μεριά, γιατί έχει αρχίσει ένα πινκ- πονκ, μία ερώτηση του κ. Αυγενάκη στην οποία ρωτά εάν έχει υπάρχει επικοινωνία ή και συνάντηση όπως λέει επί λέξει, μέλους του κυκλώματος των εκβιαστών με κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος. Ερωτά στη Βουλή. Θα ήθελα και γι αυτό ένα σχόλιο.

Όλγα Γεροβασίλη: Τι να σας πω δεν ξέρω αν ο κ. Αυγενάκης ξέρει τόσο καλά με ποιους συναντώνται οι εκβιαστές. Δεν το γνωρίζω. Εγώ πραγματικά δεν ξέρω τις συναντήσεις των εκβιαστών ξέρετε, αυτά μένουν να τα δούμε. Ξέρετε όμως ότι γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια, ενώ αποκαλύπτονται συνεχώς  οι συνδέσεις με στελέχη της ΝΔ, να είναι διορισμένοι σε θέσεις κλειδιά κτλ, όλο αυτό προσπαθούν κάποιοι να το στρέψουν ενάντια στο ΣΥΡΙΖΑ. Νομίζω ότι είναι αστείο αυτό το γεγονός. Ας δουν τον χώρο τους, ας σταθούν σοβαρά, ας δουν το κόμμα τους, τις σχέσεις τους με ανθρώπους που κατηγορούνται ως κοινοί εκβιαστές, ας δώσουν απαντήσεις εάν ισχύουν όλα αυτά και τον ΣΥΡΙΖΑ ας τον αφήσουν να κάνει την δουλειά του.  Δεν είμαστε όλοι το ίδιο.

Advertisements