Στην έναρξη των εργασιών του 22ου Διαπανεπιστημιακού Συνεδρίου  Ακτινολογίας που πραγματοποιήθηκε χθες, 12 Νοεμβρίου 2015, παρευρέθη η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη.

Στο σύντομο χαιρετισμό της, η Όλγα Γεροβασίλη είπε «νιώθω ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση για την παρουσία μου σήμερα εδώ, μεταξύ συναδέλφων, συμφοιτητών, συνεργατών αλλά και δασκάλων τους οποίους ευχαριστώ ιδιαίτερα».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος επισήμανε ότι «μέχρι την εκλογή μου ως βουλευτής, εργάστηκα ως ακτινολόγος του ιδιωτικού τομέα για πολλά χρόνια στην Άρτα, και έχω βιώσει τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινή άσκηση των καθηκόντων μας».

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ_ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ_ΣΥΝΕΔΡΙΟ_12112015 lscΑναφερόμενη στις συνθήκες της οικονομικής κρίσης τόνισε χαρακτηριστικά «εκεί που το δημόσιο σύστημα υγείας δέχτηκε καίρια πλήγματα, ο ανθρώπινος παράγοντας κάλυψε τα κενά» και πρόσθεσε αναφερόμενη στους παραβρισκόμενους ότι «έχουμε μακρύ και δύσκολο δρόμο να διανύσουμε» και «κάθε προσπάθεια θα μείνει άκαρπη, χωρίς τη δική σας υποστήριξη».

Εκφράζοντας και τις δύο ιδιότητές της, η Όλγα Γεροβασίλη, χαιρέτισε τη συνεισφορά όλων «από όποια θέση κι αν εργάζονται», επισημαίνοντας ότι
«η ιδιότητα του πολιτικού δεν είναι μόνιμη, αλλά η ιδιότητα του γιατρού είναι».

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ_ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ_ΣΥΝΕΔΡΙΟ_12112015 allΈκανε ειδική μνεία στη «μετανάστευση νέων γιατρών στο εξωτερικό», για την οποία ανέφερε ότι «θα πρέπει να δημιουργήσουμε ξανά προοπτικές συνολικά για τη χώρα και να αναπτυχθεί μία νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους νέους».

Σε ό,τι αφορά τέλος το κυβερνητικό έργο, η Όλγα Γεροβασίλη υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση επιδιώκει τη λειτουργική αποκατάσταση του συστήματος Υγείας» με προοπτική «ένα Δημόσιο Σύστημα Υγείας, με καθολικότητα, ισότητα, αποτελεσματικότητα. Με επίκεντρο τον άνθρωπο, τον ασθενή και την οικογένειά του».

Αθήνα 13 Νοεμβρίου 2016

Advertisements