Ο χαιρετισμός της υπ. βουλευτού Άρτας, εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγας Γεροβασίλη, στην ανοιχτή προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, με κεντρικό ομιλητή τον Νίκο Βούτση, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Σεπτέμβρη 2015, στην αίθουσα του ΣΚΟΥΦΑ στην Άρτα.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΟΛΓΑΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ

Φίλες και φίλοι,

2015-09-03 Arta omiliaΔυστυχώς οι υποχρεώσεις της εκλογικής μάχης με κράτησαν στην Αθήνα και δεν ήταν δυνατόν να είμαι σήμερα μαζί σας για να καλωσορίσουμε στο Νομό μας, στην πόλη μας τον φίλο και σύντροφο Νίκο Βούτση. Ζητώντας την κατανόηση όλων σας γι’ αυτό, επιτρέψτε μου να σας απευθύνω και να του απευθύνω ένα σύντομο χαιρετισμό.

Τον περασμένο Γενάρη σπάσαμε τα δεσμά του φόβου, δείξαμε τη πόρτα στις φθαρμένες πολιτικές δυνάμεις που μας έφεραν ως εδώ και είπαμε ΝΑΙ στην ελπίδα.

2015-09-03 Arta makrinoΕπί 8 μήνες δεχθήκαμε πιέσεις και εκβιασμούς από κύκλους πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων εντός και εκτός της χώρας.

Αντισταθήκαμε βάζοντας μπροστά το συμφέρον, όχι το δικό μας και των ψηφοφόρων μας, αλλά όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων, όπως αρμόζει σε μια Αριστερή κυβέρνηση.

Ακόμη κι όταν, κάποιοι από εκείνους που πορευόμασταν μαζί, επιχείρησαν να οικειοποιηθούν το κοινό μας εγχείρημα και να μη δώσουν τη μάχη με την πραγματικότητα, όπως αρμόζει στην Αριστερά, αποφασίζοντας να «ρίξουν» την Κυβέρνηση.

2015-09-03 Arta makrino IIΣτις επόμενες τρεις εβδομάδες θα εντείνουμε τις προσπάθειες ώστε η πρώτη Αριστερή κυβέρνηση, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, να μην αποτελέσει παρένθεση, όπως επιδιώκουν οι συντηρητικές δυνάμεις –κι όχι μόνο- στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Θα παλέψουμε να τη δυναμώσουμε κι άλλο στην κάλπη, για να πατήσει πιο γερά στα πόδια της και να κυβερνήσει υπέρ των μεσαίων και αδύναμων στρωμάτων του λαού μας.

2015-09-03 Arta grafeioΓια να κάνουμε έτσι, σε όλους σαφές πως η πολιτική παραφωνία του εκβιαστικού μνημονίου γρήγορα θα τελειώσει και πως η πόρτα των δεσμεύσεων και των εκβιασμών του λαού μας θα διπλοκλειδωθεί μια για πάντα.

Η Άρτα και σ’ αυτές τις εκλογές θα δείξει το δρόμο της νίκης.
Συνεχίζουμε τη μάχη.
Δεν γυρίζουμε την πλάτη μας στο μέλλον.
Δεν ξορκίζουμε τις δυσκολίες και τα προβλήματα.
Παίρνουμε ευθύνες, μπαίνουμε μπροστά, δουλεύουμε σκληρά και προχωράμε μπροστά.
Για να κάνουμε την ελπίδα πράξη.

Καλή επιτυχία στην αποψινή εκδήλωση, καλή δύναμη και καλό αγώνα.

Όλγα Γεροβασίλη
Υπ. βουλευτής Άρτας, εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Advertisements