Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης επισκέφθηκε περιοχές της Περιφέρειας Ηπείρου στις 12 και 13/06/2015, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Εμμανουήλ Κατριαδάκη, τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου, Υποστράτηγο Γεώργιο Καραΐτση και τον Βοηθό Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ηπείρου, Ταξίαρχο Δημήτριο Κοτσιάφτη. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, πραγματοποίησε σειρά επαφών και συναντήσεων με υπηρεσιακούς παράγοντες και τοπικούς φορείς, προκειμένου να ενημερωθεί διεξοδικά για θέματα αρμοδιότητάς του, που απασχολούν την τοπική κοινωνία.
14062015_genikos002Την Παρασκευή 12-06-2015  ο κ. Αναγνωστάκης επισκέφτηκε την Πρέβεζα.  Στη συνέχεια, ο Γενικός Γραμματέας επισκέφθηκε την Άρτα. Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας τον υποδέχθηκε ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αστυνομίας, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Σκούμας, καθώς και αστυνομικό προσωπικό όλων των βαθμίδων.
Επίσης, στη Διεύθυνση, ο κ. Αναγνωστάκης είχε συνάντηση με τους Βουλευτές Άρτας, κα Όλγα Γεροβασίλη και κ. Βασίλη Τσίκρα, καθώς και με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων της Άρτας.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης μετέβη στο Δημαρχείο Άρτας και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους Δημάρχους του Νομού και συγκεκριμένα με τον Δήμαρχο Άρτας, κ. Χρήστο Τσιρογιάννη, με το Δήμαρχο Κεντρικών Τζουμέρκων, κ. Μαρίνο Γαρνέλη, με τον Δήμαρχο Γ. Καραισκάκη, κ. Περικλή Μίγδο και με τον Δήμαρχο Νικολάου Σκουφά, κ. Στάθη Γιαννούλη. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και οι προαναφερθέντες βουλευτές Άρτας, καθώς και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άρτας, Αντιπύραρχος Αθανάσιος Μικρούλης.
Στο τέλος της ημέρας, ο κ. Αναγνωστάκης αναχώρησε για τα Ιωάννινα.
Advertisements