Η βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη συναντήθηκε την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015 με τον συντονιστή, στην Άρτα, του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου κ. Βασίλη Καλαμπόκη.

Ολγα ομολογιούχοι

Η Όλγα Γεροβασίλη δήλωσε ότι μία από τις πλέον εξόφθαλμες αδικίες, που διέπραξαν οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, είναι η υφαρπαγή των αποταμιεύσεων των ανθρώπων, που είδαν τις οικονομίες μιας ζωής να εξανεμίζονται εν μία νυκτί, όταν αποφασίστηκε το «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων.

Ο εκπρόσωπος των ομολογιούχων ενημέρωσε την κ. βουλευτή για το μήνυμα του Δ.Σ. του Συλλόγου προς τους ομολογιούχους-αποταμιευτές, που τους καλεί να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ, που έχει δεσμευτεί απέναντί τους και έχει σταθεί έμπρακτα στο πλευρό τους, με την κατάθεση τροπολογίας η οποία προτείνει συγκεκριμένες λύσεις για την αποκατάσταση των ομολογιούχων, που υπέστησαν ζημιές από την εμπλοκή τους στο PSI.

Το μήνυμα του Συλλόγου αναφέρει:

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ-ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΕΣ

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΩΡΑ.
ΑΝ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ, ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝΕ ΜΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ  ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ, ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΑΓΩΝΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΖΩΕΣ.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ.

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δείτε την τροπολογία που κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Advertisements