Πιττα Ερυθρου σταυρούΤην Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού το Σάββατο 17/1/2015.

   Ο Πρόεδρος του Τμήματος κ.Γεώργιος Βασιλείου εκ μέρους όλων των μελών του Δ.Σ. αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και έδωσε τις καθιερωμένες για τη νέα χρονιά ευχές ετόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Ερυθρός Σταυρός στην περιοχή μας, και τη χρονιά που πέρασε, με τη βοήθεια και τη στήριξη των συμπολιτών μας που διαθέτουν υψηλά αισθήματα κοινωνικής αλληλεγγύης και εμπιστεύονται το έργο του στάθηκε αρωγός σε πάρα πολλούς συμπολίτες μας, που βρίσκονται σε μεγάλη οικονομική αδυναμία, για να αντιμετωπίσουν τις βασικές ανάγκες επιβίωσής τους όπως η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, η διατροφή και η ένδυση.   Οι καταγεγραμμένες αυτές περιπτώσεις βοήθειας ανέρχονται σε πάνω από 1.600 μέσα στην περασμένη χρονιά.
Την μεγάλη σημασία του κοινωνικού έργου που επιτελεί ο Ερυθρός Σταυρός στην περιοχή μας, μαζί με τις ευχές της για τη νέα χρονιά τόνισε με τη σειρά της η Βουλευτής Άρτας και άλλοι παριστάμενοι βουλευτές και εκπρόσωποι.
Τέλος έγινε από τον Πρόεδρο του Τμήματος ειδική αναφορά στη μνήμη των τεσσάρων απωλειών στελεχών του Τμήματος που την περασμένη χρονιά ανεχώρησαν για την αιωνιότητα, τον Αντιπρόεδρο του Τμήματος Οδυσσέα Καραπέτση, τον ιατρό Χαρίλαο Τζουμάκα και τις εθελόντριες Ιουλία Καραγκούνη και Ευγενία Συγγούνα-Σιδέρη και τηρήθηκε στη μνήμη τους ενός λεπτού σιγή.
Ανακοινώθηκε επίσης ότι με ομόφωνη απόφαση του Ερυθρού Σταυρού τη θέση του Αντιπροέδρου του Τμήματος κατέχει πλέον η Δικηγόρος κα Δήμητρα Παπάκου.

Advertisements