συριζα 2014Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τους βουλευτές Όλγα Γεροβασίλη, Σταύρο Κοντονή και Αλέξη Μητρόπουλο μέλη της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκαν την Τρίτη 16-12-2014, μετά από πρόσκλησή του, με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κ. Μητσοτάκη και τους συνεργάτες του.

Ο Υπουργός ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες του Υπουργείου το επόμενο διάστημα εστιάζοντας στο ζήτημα της αξιολόγησης το οποίο προτίθεται να το θέσει σε δημόσια διαβούλευση.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ως προς το θέμα αυτό ότι επιδίωξη του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα αδιάβλητο και αξιοκρατικό σύστημα αξιολόγησης και μετέφερε επίσης την ανησυχία που υπάρχει στους κόλπους των δημοσίων υπαλλήλων αναφορικά με τη μείωση των μισθών, την αναθεώρηση του μισθολογίου και τα διαλαμβανόμενα στο 47σέλιδο κείμενο του Γκίκα Χαρδούβελη που εμπεριείχε σαφείς και σκληρές αναφορές για την ελληνική δημόσια διοίκηση.

Τέλος η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι θα αγωνιστεί για ένα σύγχρονο – φιλολαϊκό – κοινωνικό δημόσιο που θα στηρίζεται στη φιλόπονη εργασία των δημοσίων υπαλλήλων και θα σέβεται το συνταξιοδοτικό, το μισθολογικό καθεστώς και την υπηρεσιακή κατάσταση των δημόσιων λειτουργών.

Advertisements