Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Σήμερα, σε ολόκληρη την Ελλάδα, φουντώνει το κίνημα εναντίον του σταδιακού ξεπουλήματος των δημόσιων χώρων και αγαθών, φουντώνει η αγανάκτηση και η αποδοκιμασία του λαού μας για τη συγκυβέρνηση της λιτότητας και της ύφεσης.

Στην Ήπειρο, στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές και πολύ περισσότερο στις ευρωεκλογές, αποτυπώθηκε ένα καινούριο πολιτικό σκηνικό, που κλόνισε βεβαιότητες και σχεδιασμούς. Κάθε μέρα που περνάει, οι συμπολίτες μας σπρώχνουν όλο και ψηλότερα τον ΣΥΡΙΖΑ και διαμορφώνουν ένα πλατύ κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο ανατροπής της συγκυβέρνησης των αντιλαϊκών πολιτικών, αποδυναμώνοντας ταυτόχρονα τους κατά τόπους εκφραστές και υποστηρικτές της.

Η επιταχυνόμενη κοινωνική γείωση του ΣΥΡΙΖΑ και η ραγδαία εμπέδωση στην Ελληνική κοινωνία των αρχών και των αξιών της αριστεράς είναι φανερό πως έχει πανικοβάλλει σκοτεινούς κατεστημένους κύκλους πολιτικών, επιχειρηματικών και οικονομικών συμφερόντων, οι οποίοι γνωρίζουν καλά πως δίνουν τον ύστατο αγώνα επιβίωσής τους.

Και γνωρίζουν, εξίσου καλά, πως έχω σταθεί αγωνιστικά και αποφασιστικά απέναντί τους, τόσο στην επαγγελματική μου διαδρομή, ως μαχόμενη αυτοαπασχολούμενη γιατρός, όσο και στην πολιτική μου διαδρομή, ως υποψήφια Δήμαρχος και Δημοτική Σύμβουλος Αρταίων, ως υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου και φυσικά ως Βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σ’ αυτό το πλαίσιο κατέφυγαν στις «δοκιμασμένες» αήθεις τεχνικές της λασπολογίας, στην οποία εντάσσεται το έντεχνα ανακριβές, «γκρίζο» δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» της 05.07.2014, το οποίο αναπαράχθηκε πρόθυμα από αμφίβολης εγκυρότητας διαδικτυακούς ιστότοπους και από ορισμένα τοπικά μέσα.

Πέρα απ’ την αυταπόδεικτη  διάψευση των δύσοσμων συμπερασμάτων του δημοσιεύματος, που βρίσκονται στον αντίποδα των αρχών, των αξιών και της δημόσιας πολιτικής, κοινωνικής και επαγγελματικής διαδρομής και παρουσίας μας, πέρα απ’ την  παρούσα αυτονόητη κατηγορηματική δημόσια διάψευση και αποδοκιμασία της παραποιημένης «αλήθειας» του, η απάντηση στα συκοφαντικά υπονοούμενaτου δημοσιεύματος, θα δοθεί τόσο μέσα από την θεσμικά αρμόδια επιτροπή της Βουλής, όσο και απ’ την Ελληνική δικαιοσύνη στην οποία θα προσφύγω.

Η ηθική δικαίωση της συκοφαντικής απαξίωσης των προσωπικοτήτων, η αποκατάσταση της βλάβης που επιχειρείται με το δημοσίευμα και την αναπαραγωγή του, θα διεκδικηθεί -απ’ όλους τους υπεύθυνους- μέσα από τη νόμιμη διαφανή οδό, που ήδη μελετάνε οι νομικοί μου σύμβουλοι και θα διατεθεί υπέρ του Σωματείου Βάσης Ανέργων & Επισφαλώς Εργαζομένων Άρτας.

Άρτα, 11 Ιουλίου 2014

 Όλγα Γεροβασίλη

Βουλευτής Άρτας

Advertisements