ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΠΕ Πρέβεζασ   Εμείς που συμμετείχαμε στο ψηφοδέλτιο της «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» στην Π.Ε. Πρέβεζας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πολίτες της Π.Ε. Πρέβεζας, που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 18ης Μαΐου και στήριξαν την δύσκολη προσπάθεια για την ανατροπή στην Πρέβεζα και στην Ήπειρο.

   Τα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών δείχνουν ότι έχουμε να κάνουμε πολλά ακόμα, μέχρι να κατανοήσουμε τις αγωνίες και τα προβλήματα των πολιτών και να τους πείσουμε ότι η λύση για να βγει η κοινωνία από το τέλμα της είναι η συλλογική προσπάθεια και όχι η «ατομική» λύση και η επιλογή προσώπων με μόνο κριτήριο την παλαιοκομματική τακτική της εξυπηρέτησης.

   Η μάχη της Κυριακής για τις ευρωεκλογές δίνει σε όλους την ευκαιρία να ανατρέψουμε την κατάσταση και να φέρουμε νικηφόρο αποτέλεσμα. 

   Με τον ΣΥΡΙΖΑ κάνουμε την ανατροπή. 
   Για μια Ευρώπη των λαών, της ισονομίας, της ισότητας και των κοινωνικών δικαιωμάτων. 
   Για τις ανάγκες των πολλών απέναντι και πάνω από τα συμφέροντα των λίγων. 
   Για να πάρουν τα όνειρα εκδίκηση.

 Πρέβεζα, 21 Μαΐου 2014  

Δημήτρης Κωνής, Βαγγέλης Αυδίκος, Γιώργος Βουγιούκας, Έφη Γιώτη-Δημητρίου, Βιολέτα Καλδάνη-Παπαχρήστου, Ηλίας Κακοσίμος, Νίκος Καρατζένης, Γιάννης Κορωναίος, Χρήστος Κοτσίνης, Μυρτώ Λέτσου, Σίμος Μάρκου, Μπάμπης Πάνης, Βασίλης Παπαδήμας, Διονύσης Παπανίκος, Σωτήρης Τζιμούλης.

Advertisements