Στην πλατεία Κακαβά στην Άρτα πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 11/5/14 στις 8:30 η κεντρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Άρτα για τις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου.

2014-05-11 09.16.19

  Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Ηπειρώτης (η μητέρα του είναι από το μαρτυρικό χωριό Λιγκιάδες Ιωαννίνων) Αρτα κοσμοςυποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, που κάλεσε τους πολίτες να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους μαυρίζουν τις ζωές μας.


Τόνισε πως δεν υπάρχει  
χρόνος για χάσιμο. Ο άνεργος, ο συνταξιούχος, ο εργαζόμενος, ο φτωχοποιημένος επαγγελματίας δεν έχει άλλα περιθώρια. Όπως η κάλπη του Μαΐου του 2012 έδωσε το πρώτο μήνυμα ανατροπής, έτσι και οι 2014-05-11 08.39.27κάλπες του Μαΐου του 2014 θα τελειώσουν την πολιτική που μας εξαθλιώνει και θα διώξουν αυτούς που την ασκούν.

 Απευθύνθηκε σε όλους τους προοδευτικούς, δημοκράτες, αντιμνημονιακούς πολίτες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ζητάει πιστοποιητικό ιδεολογικών ή κοινωνικών φρονημάτων. Το μόνο που κοιτάμε είναι το προσωπικό, το κοινωνικό «μητρώο» του καθενός, η μόνη κόκκινη γραμμή είναι η εντιμότητα«…

  Την συγκέντρωση χαιρέτισαν η υποψήφια περιφερειάρχης Ηπείρου, Όλγα Γεροβασίλη, η υποψήφια δήμαρχος Αρταίων Λίτσα Κιτσαντά και ο συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Άρτας Σήφης Γκίκας.

Advertisements