ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μηλιός Αρτα   Την Άρτα επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 8/5, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Γιάννης Μηλιός και παραχώρησεκοινή συνέντευξη Τύπου με την υπ. Περιφερειάρχη Ηπείρου με τον συνδυασμό «Ήπειρος Ανατροπής», Όλγα Γεροβασίλη και την υπ. δήμαρχο Αρταίων με τον συνδυασμό «Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή» Λίτσα Κιτσαντά με θέμα «Τα πρώτα μέτρα της Κυβέρνησης της Αριστεράς για την απασχόληση και τη μικρή-μεσαία επιχείρηση».

   Αμέσως μετά, οι τρεις υποψήφιοι συμμετείχαν σε ανοικτή συζήτηση, παρουσία εκπροσώπων παραγωγικών φορέων της περιοχής και συμπολιτών μας, όπου έγινε αναφορά στους κεντρικούς πολιτικούς άξονες με τους οποίους θα δοθεί η μάχη των ??????????ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών, αποσαφηνίζοντας το σπουδαίο χαρακτήρα της τριπλής εκλογικής κάλπης και της συνολικής ανατροπής που σηματοδοτεί άλλωστε και το σύνθημα «Τρεις κάλπες, μία επιλογή. Να νικήσουμε!».

   Στη συνέχεια, ο υπ. ευρωβουλευτής περπάτησε στους δρόμους της Άρτας, συνομίλησε με κατοίκους και επισκέφθηκε τα εκλογικά κέντρα της «Ήπειρος Ανατροπής» και της «Ριζοσπαστικής Δημοτικής Αλλαγής».

??????????   Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Γιάννης Μηλιός και η Όλγα Γεροβασίλη επισκέφθηκαν στην Ηγουμενίτσα, όπου, συνοδευόμενοι από τον υπ. αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Θεσπρωτίας Παναγιώτη Πάντο, αρχικά συναντήθηκαν στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της ευρύτερης περιοχής, για να συζητήσουν τα άμεσα βήματα για την παραγωγική και οικονομική ανασυγκρότηση και στη συνέχεια, περπάτησαν στους δρόμους της πόλης, συνομίλησαν με κατοίκους για τοπικά ζητήματα και για προβλήματα της καθημερινότητας.

Advertisements