ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ηπειρος Ανατροπής υποψήφιοι ΓιάννεναΣυνεχίζοντας  τις επισκέψεις και τις επαφές ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ιωαννίνων Βασίλης Τσίκαρης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής» της Όλγας Γεροβασίλη την Παρασκευή 9 Μαίου θα επισκεφθούν στις 09.00 το πρωί τις υπηρεσίες του Δήμου Ιωαννιτών, του ΟΚΠΑΠΑ, της ΔΕΥΑΙ. Στις 11.00 θα επισκεφθούν την περιοχή γύρω απο το Γυαλί Καφενέ ενώ στις 12.00 θα επισκεφθούν τον σταθμό των υπεραστικών ΚΤΕΛ.
Στις 19.00 το απόγευμα ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Ήπειρος Ανατροπής» θα επισκεφθούν τον Κατσικά και την Ανατολή.
Επισκέψεις την Πέμπτη 8/5
Τη Λαϊκή Αγορά Δροσιάς – Πεντέλης επισκέφτηκαν την Πέμπτη 8/5 περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής» της Όλγας Γεροβασίλη όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με παραγωγούς και εμπόρους της λαϊκής για τα σοβαρά θέματα που τους απασχολούν και έχουν να κάνουν με τη συνεχή μείωση του τζίρου τους και την απουσία της πολιτείας από την ουσιαστική στήριξη του θεσμού της Λαϊκής Αγοράς.
Στη συνέχεια οι υποψήφιοι επισκέφτηκαν το ίδρυμα «Νεομάρτυρας Γεώργιος» και συζήτησαν εκτενώς με τους εργαζόμενους του ιδρύματος για τις δυσκολίες στην εύρυθμη λειτουργία του. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στους υποψήφιους η τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι να κρατήσουν σε αξιοπρεπές επίπεδο τις παροχές του ιδρύματος παρά την σχεδόν πλήρη εγκατάλειψη από την πολιτεία και το αρμόδιο Υπουργείο.
Τέλος οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Όλγας Γεροβασίλη επισκέφτηκαν το Νοσοκομείο Χατζηκώστα.
Advertisements