ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
milios  Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μηλιός θα βρίσκεται την Πέμπτη 8/5 στην Άρτα. 
  Ο κ. Μηλιός, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στις 11:00, στην αίθουσα του ξενοδοχείου Κρόνος«, με την συμμετοχή της υπ. Περιφερειάρχη Ηπείρου, βουλευτή Άρτας Όλγας Γεροβασίλη και της υπ. Δημάρχου Αρταίων, Λίτσας Κιτσαντά με θέμα: «Τα πρώτα μέτρα της Κυβέρνησης της Αριστεράς για την απασχόληση και τη μικρή-μεσαία επιχείρηση».
   Μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης Τύπου, θα ακολουθήσει στον ίδιο χώρο, συνάντηση-ανοιχτή συζήτηση με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων και πολίτες της περιοχής.
   Το απόγευμα της Πέμπτης 8/5, ο κ. Μηλιός και η κ. Γεροβασίλη θα μεταβούν στην Ηγουμενίτσα, όπου στις 19:00 θα συναντηθούν, στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της ευρύτερης περιοχής για να συζητήσουν τα άμεσα βήματα για την παραγωγική και οικονομική ανασυγκρότηση.
   Ακολούθως, ο υπ. ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει στην Πέρδικα σε ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση για το μήνυμα των επερχόμενων εκλογών και το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Advertisements