ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επισκέψεις- συναντήσεις της Όλγας Γεροβασίλη την Τρίτη 6/5 στα Ιωάννινα – Συνάντηση την Τετάρτη 7/5 με τον Δήμαρχο Δωδώνης και επίσκεψη στα εκλογικά κέντρα όλων των συνδυασμών για τον Δήμο Ιωαννιτών

Γιαννενα πυροσβ Ι   Μια έκπληξη περίμενε την υποψήφια Περιφερειάρχη Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη κατά την άφιξή της σήμερα το πρωί στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πυροσβεστικής Ηπείρου, όπου, σε μια εντυπωσιακή επίδειξη την ενημέρωσαν για τα νέα συστήματα απεγκλωβισμού επιβατών από τροχαία ατυχήματα που πρόσφατα απέκτησε η Πυροσβεστική στην περιοχή μας.

   Η κ. Γεροβασίλη συναντήθηκε με τον Περιφερειακό Διοικητή κ. Κώνστα και συζήτησαν για τη δράση και την προσφορά των Γιαννενα πυροσβ ΙΙΠ. Υ. στην Ήπειρο, καθώς και για την πλήρη ετοιμότητα στην οποία βρίσκονται οι υπηρεσίες ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η κ. Γεροβασίλη εξέφρασε την εμπιστοσύνη της στην αποτελεσματικότητα των πυροσβεστών και την απόλυτη εκτίμηση στην διάθεση προσφοράς και στο έργο που επιτελούν.

   Στη συνέχεια, η υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη επισκέφθηκε την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, όπου συναντήθηκε με τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Τάξεως Ηπείρου υποστράτηγο Κων/νο Τρομπούκη και συζήτησαν θέματα που έχουν να Γιαννενα πυροσβ ΙΙΙκάνουν με την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής.

   Αμέσως μετά, η κ. Γεροβασίλη συναντήθηκε με τον Περιφερειακό Διευθυντή Ασφάλειας Ηπείρου ταξίαρχο Ανδρέα Παπιγκιώτη και αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που σχετίζονται με την αντιμετώπιση του κοινού εγκλήματος στην Ήπειρο.

   Τέλος, η επικεφαλής του συνδυασμού «Ήπειρος Ανατροπής» Όλγα Γεροβασίλη επισκέφθηκε την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ηπείρου κ. Δώρα Χουλιάρα, όπου κοινή διαπίστωση ήταν ότι η εκπαίδευση -και η παιδεία γενικότερα- αποτελούν πρώτιστο μέλημα κάθε κοινωνίας που σέβεται την ιστορία, το παρόν του πολιτισμού της και το μέλλον των ανθρώπων της.

   Αύριο, Τετάρτη 7 Μαΐου η Όλγα Γεροβασίλη στις 11.30 θα επισκεφθεί το Δημαρχείο του Δήμου Δωδώνης και θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο κ. Κώστα Κατσανάκη, στο πλαίσιο των επαφών της με όλους τους Δημάρχους της Ηπείρου.

   Επίσης, αύριο Τετάρτη στις 20.30 η κ. Γεροβασίλη θα επισκεφθεί τα εκλογικά κέντρα όλων των υποψήφιων Δημάρχων στο Δήμο Ιωαννιτών.

    Κλιμάκιο υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων της παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής» θα επισκεφθεί στις 11.00 το πρωί τοΚεφαλόβρυσο και αργότερα θα μεταβεί στο Βασιλικό.

Advertisements