κυψέληΟι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι  της Π.Ε Πρέβεζας της παράταξης  «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» με την ΌΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ,  Έφη Γιώτη- Δημητρίου, Χρήστος Κοτσίνης, Διονύσης Παπανίκος, Γιώργος Βουγιούκας και Σωτήρης Τζιμούλης επισκέφτηκαν την Τρίτη 6/5/2014.τις τοπικές κοινότητες Νάρκισσου ,Βουβοποτάμου, Κορώνης, Κορωνόπουλου ,Κυψέλης  και Σταυροχωρίου.

Στις συναντήσεις τους με κατοίκους και επαγγελματίες συζητήθηκαν θέματα που αφορούν stayroxoriτον πρωτογενή τομέα και τα προϊόντα της περιοχής τους ,σημαντικός παράγοντας  της οικονομίας στις παραπάνω περιοχές και παράλληλα αναπτύχθηκε και το θέμα της πολυσυζητημένης πώλησης της «Δωδώνης»  και της πρότασης του συνδυασμού για την νέα «δωδώνη». Παράλληλα διαπιστώθηκε και η αποδυνάμωση  των ανωτέρω περιοχών ,κυρίως από νεανικό δυναμικό, που πλήττεται από την ανεργία και μεταναστεύουν στην Γερμανία  προς εύρεση εργασίας.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι ανέπτυξαν τις προτάσεις του συνδυασμού για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και την ενίσχυση της οικονομίας τόσο στις περιοχές αυτές όσο και της περιφέρειας Ηπείρου ενώ αναφέρθηκαν και σε άλλες μορφές εναλλακτικών καλλιεργειών. Διασάφησαν επίσης ότι προτεραιότητα του συνδυασμού είναι ο άνθρωπος και η επίλυση των προβλημάτων του.

Advertisements