ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μεριμνα DSC_0170Τις εγκαταστάσεις της ΜΕΡΙΜΝΑΣ στα Καρδαμίτσια Ιωαννίνων επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 7/5, το πρωί η υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη. Κοινή διαπίστωση στη συζήτηση της κ. Γεροβασίλη με τους ανθρώπους της ΜΕΡΙΜΝΑΣ ήταν ότι η ανάγκη συνεχούς και ουσιαστικής στήριξης των δομών, που προσφέρουν σημαντικό έργο σε ευαίσθητες ομάδες συνανθρώπων μας, αποτελεί βασική προτεραιότητα για μια περιφερειακή αρχή, που οραματίζεται ισότιμη και αξιοπρεπή διαβίωση για όλους τους πολίτες.

Εργαζόμενοι Δημος Δωδωνης DSC_0180Στη συνέχεια, η Όλγα Γεροβασίλη συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δωδώνης κ. Κώστα Κατσανάκη στο Δημαρχείο του Δήμου Δωδώνης και ακολούθως, με εργαζόμενους στο Δήμο. Την συζήτηση απασχόλησαν τα ζητήματα ανάπτυξης του Δήμου, με προεξέχον το θέμα προστασίας και ανάδειξης του αρχαιολογικού χώρου της Δημος Δωδωνης DSC_0180Δωδώνης.

Εκτενής συζήτηση έγινε επίσης για το εργοστάσιο διαχείρισης στερεών αποβλήτων, που σχεδιάζεται να λειτουργήσει στα όρια του Δήμου Δωδώνης και για τις επιπτώσεις, από την λειτουργία του, στο περιβάλλον και στην ποιότητα ζωής των κατοίκων.

   Το απόγευμα της Τετάρτης 7/5 η υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη θα επισκεφθεί τα εκλογικά κέντρα όλων των υποψήφιων Δημάρχων για το Δήμο Ιωαννιτών.

Advertisements