ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

???????????????????????????????«Είμαι εδώ για να σας μιλήσω για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακούφισης και ανασυγκρότησης της τοπικής κοινωνίας. Θα χρειαστεί χρόνος, σοβαρότητα, στοχοπροσήλωση και πολύ προσπάθεια από όλους μας, αλλά θα τα καταφέρουμε»

   Περιοχές της Δ.Ε. Αμβρακικού του Δήμου Αρταίων επισκέφθηκε το βράδυ της Δευτέρας 5/5, η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Όλγα ???????????????????????????????Γεροβασίλη, συνοδευόμενη από τον υπ. αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Άρτας Βασίλη Γιολδάση και υπ. περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «ΉΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ«.

Ξεκινώντας από τον Μύτικα, περιόδευσαν στο Καλογερικό και κατέληξαν στην Ανέζα, όπου πέρασαν από καταστήματα και καφενεία και συνομίλησαν με κατοίκους.

   ???????????????????????????????Σε κεντρικό καφενείο της Ανέζας η κ. Γεροβασίλη και ο κ. Γιολδάσης απευθύνθηκαν στους συγκεντρωμένους συμπολίτες μας και τους ανέπτυξαν τις προτάσεις και τους βασικούς άξονες του προγράμματος της «Ήπειρος Ανατροπής».

Η κ. Γεροβασίλη τόνισε χαρακτηριστικά:

   «Δεν ήρθα εδώ για να σας μιλήσω για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην γεωργία, πτηνοτροφία, ???????????????????????????????αλιεία. Εσείς τα γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα.


Είμαι εδώ για να σας πω ότι υπάρχει διέξοδος, υπάρχει ελπίδα. Είμαι εδώ για να σας μιλήσω για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακούφισης και ανασυγκρότησης της τοπικής κοινωνίας, για την κοινωνική, παραγωγική, οικονομική και περιβαλλοντική ανασυγκρότηση της Ηπείρου.

   Θα χρειαστεί χρόνος, σοβαρότητα, στοχοπροσήλωση και πολύ προσπάθεια από όλους μας, αλλά θα τα καταφέρουμε«.

Advertisements