ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περιοδεία Π. Πάντου σε Κορύτιανη, Γεροπλάτανο, Παραπόταμο και Μαυρούδι – Συνάντηση με πρόεδρο κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας

??????????Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Θεσπρωτίας Παναγιώτης Πάντος και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής» της Όλγας Γεροβασίλη επισκέφτηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 05/05 τις περιοχές Κορύτιανης, Γεροπλάτανου, Παραπόταμου και Μαυρουδίου, όπου σε επαφές με τους κατοίκους αναπτύχθηκαν θέματα αγροτικής ανάπτυξης και άρδευσης του κάμπου Ρίζιανης – Κορύτιανης.

??????????Σε συνάντηση του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη κ. Π. Πάντου με τον Πρόεδρο των κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας, κατά την οποία αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με το ζήτημα της Δωδώνης και του φρέσκου γάλακτος, ο πρόεδρος απάντησε χαρακτηριστικά… «μας μπίτισαν», το οποίο ερμηνεύεται ως… «μας τελείωσαν».

Από την πλευρά του, ο κ. Πάντος αναφέρθηκε στις προτάσεις που κατέθεσε με το πρόγραμμά της η παράταξη της «Ήπειρος Ανατροπής», για να ξεφύγουν οι κτηνοτρόφοι από τη δεινή θέση που τους έφεραν οι κυβερνητικές πολιτικές και οι ντόπιοι εκφραστές τους και τους κάλεσε σε υπερψήφιση του ψηφοδελτίου, με επικεφαλής την Όλγα Γεροβασίλη, ώστε να γίνει επιτέλους η Ήπειρος τόπος αξιοπρεπούς διαβίωσης για όλους τους κατοίκους της.

Advertisements