ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

???????????????????????????????Στα ορεινά χωριά των Ραδοβυζίων βρέθηκε την Κυριακή 4/5/14 η υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη, συνοδευόμενη από τον υπ. αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Άρτας Βασίλη Γιολδάση και υπ. περιφερειακούς συμβούλους.

???????????????????????????????Επισκέφθηκαν το Αστροχώρι, την Μεγαλόχαρη, τον Μεσόπυργο, τις Πηγές, τα Μηλιανά, την Ελάτη, την Καστανιά, τα Ρετσιανά, συναντήθηκαν με κατοίκους, συνομίλησαν μαζί τους, άκουσαν
τα προβλήματά τους και παρουσίασαν την πρόταση του συνδυασμού για να βγει ο τόπος μας από το τέλμα που τον έχουν βυθίσει εθελόδουλες και άτολμες διοικήσεις.

???????????????????????????????Την Παρασκευή 2/5 ο υπ. αντιπεριφερειάρχης μαζί με υπ. περιφερειακούς συμβούλους περιόδευσαν στην Σκουληκαριά, Γιαννιώτη, Χελώνα και το ???????????????????????????????Σάββατο 3/5 επισκέφθηκαν τους Κωστακιούς και την περιοχή της Γέφυρας Άρτας.

Η Όλγα Γεροβασίλη και ο Βασίλης Γιολδάσης στις συναντήσεις με τους συμπολίτες μας ανέπτυξαν τους βασικούς άξονες του προγράμματος που θα ακολουθήσει η νέα περιφερειακή αρχή και κάλεσαν τους κατοίκους να εμπιστευθούν και να υπερψηφίσουν το ψηφοδέλτιο της «Ήπειρος Ανατροπής», που και θέλει και μπορεί να κάνει επιτέλους την Ήπειρο τόπο αξιοπρεπούς διαβίωσης για όλους τους κατοίκους της.

Advertisements