ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Δραστηριότητες στην Π.Ε. Ιωαννίνων την Παρασκευή και Σάββατο, 2 και 3/5
Η υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής» θα επισκεφθούν την Παρασκευή 2 Μαΐου στις 11.00 το πρωί το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων όπου θα έχουν συνάντηση με τις πρυτανικές αρχές. Στη συνέχεια, θα έχουν συναντήσεις με τους εργαζόμενους του πανεπιστημίου, αλλά και με τους εργαζόμενους που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα, η οποία λήγει μέσα στον Μάιο και απολύονται.
Εκλογικο κεντρο ΓιάννεναΣτις 19:00 το απόγευμα η Όλγα Γεροβασίλη θα βρεθεί στο εκλογικό της κέντρο, Ναπολέοντος Ζέρβα 5, όπου θα γίνει ανοιχτή εκδήλωση με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κυρίους Ρομπόλη και Χριστόπουλο.
Στις 19.00 επίσης, την Παρασκευή κλιμάκιο υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων της παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής» θα επισκεφθεί την Ελεούσα και την Πρωτόπαππα.
Το Σάββατο 3/5, στις 10.00 το πρωί, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ιωαννίνων με την Όλγα Γεροβασίλη, Βασίλης Τσίκαρης και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι θα περιοδεύσουν στην πόλη των Ιωαννίνων.
Από τις 18.00 το απόγευμα του Σαββάτου η υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη και υποψήφιοι σύμβουλοι της παράταξης θα επισκεφθούν διαδοχικά τη Χρυσοβίτσα, το Μέτσοβο και το Ανήλιο, ενώ κλιμάκιο υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων θα επισκεφθεί την ίδια ώρα το Μεγάλο Περιστέρι.
Advertisements