ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Άρτας Βασίλης Γιολδάσης μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής» της Όλγας Γεροβασίλη επισκέφθηκε το βράδυ της Τετάρτης 30/4 το Νεοχώρι και μίλησε σε καφενείο του χωριού, αναπτύσσοντας τις θέσεις και τους στόχους της παράταξης. Ακολούθησε συζήτηση με την συμμετοχή των κατοίκων, όπου δόθηκαν απαντήσεις για την πορεία που θα ακολουθήσει η νέα περιφερειακή αρχή για να βγει η Ήπειρος από το τέλμα.
NEOXWRI3
???????????????????????????????Το βράδυ της Παρασκευής 2/5 ο Βασίλης Γιολδάσης και υποψήφιοι ???????????????????????????????περιφερειακοί σύμβουλοι θα επισκεφθούν την Σκουληκαριά, Γιαννιώτη και Χελώνα του Δήμου Γ.Καραϊσκάκη, ενώ το Σάββατο 3/5 στις 8 μμ θα περιοδεύσουν στους Κωστακιούς και στην περιοχή της Γέφυρας Άρτας.
Τέλος την Κυριακή 4/5, διοργανώνεται εξόρμηση στα χωριά των Ραδοβυζίων με τη συμμετοχή και της υποψήφιας Περιφερειάρχη Όλγας Γεροβασίλη. Ξεκινώντας στις 10 π.μ από το Αστροχώρι, θα περιοδεύσουν σε ΕλάτηΜηλιανάΠηγέςΜεγαλόχαρη και Μεσόπυργο.
Advertisements