ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η υποψήφια περιφερειάρχης Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας Δημήτρη Κωνή και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης  ‘’ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ‘’ επισκέφτηκαν την Φιλιππιάδα το απόγευμα της Τρίτης 29/4.


???????????????????????????????

Η Όλγα Γεροβασίλη, σε καφέ της πόλης, παρουσία πολυπληθούς ακροατηρίου, ανέπτυξε τους βασικούς άξονες του προγράμματος, το οποίο θα εφαρμόσει η ‘’ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ’’, ως
περιφερειακή διοίκηση της Ηπείρου. Εστίασε στηνοικονομική ανασυγκρότηση της Ηπείρου με τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα παραγωγής, του τουρισμού, του δευτερογενούς τομέα και έδωσε έμφαση στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης με μέτρα πρώτης προτεραιότητας για τους αδύναμους, τους άπορους, τους άνεργους και τους ηλικιωμένους .

Ο διάλογος που ακολούθησε με τους συγκεντρωμενους πολίτες της Φιλιππιάδας filippiada3-1κατέδειξε την αγωνία των Ηπειρωτών για το μέλλον των παιδιών τους και αποκάλυψε τη δεινή θέση στην οποία έχουν περιπέσει οι Ηπειρώτες μετά την πώληση της Δωδώνης στους ιδιώτες, με τα τραγικά αποτελέσματα που όλοι πλέον γνωρίζουν, αλλά και τις ευθύνες που βαρύνουν την απερχόμενη περιφερειακή αρχή.

Η Όλγα Γεροβασίλη επεσήμανε ότι ο στόχος της οικονομικής ανασυγκρότησης της Ηπείρου περνάει μέσα από την στήριξη των παραγωγών, τόνισε την σημασία της ισόρροπης και ισότιμης ανάπτυξης όλων των περιφερειακών ενοτήτων της Ηπείρου και σημείωσε πως η ανατροπή στην Ήπειρο θα πραγματοποιηθεί με την ενεργή συμμετοχή των πολιτών και την υπερψήφιση του ψηφοδελτίου της ‘’ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ’’.

Από την πλευρά τους, οι πολίτες της Φιλιππιάδας που μοιράστηκαν τους προβληματισμούς τους με τους αντίστοιχους της Όλγας Γεροβασίλη για το μέλλον της Ηπείρου, έδειξαν πως στηρίζουν την προσπάθειά της για εφαρμογή του προγράμματος της ‘’ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ’’ και θα δώσουν αποφασιστικό μήνυμα στις επερχόμενες εκλογές, ώστε να αλλάξει πορεία η Ήπειρος και να γεννηθεί η ελπίδα στους ανθρώπους της.

Advertisements