Όλγα Γεροβασίλη: Μήνυμα ανατροπής, το μήνυμα των εκλογών

Στην Ηγουμενίτσα παρουσίασε η Όλγα Γεροβασίλη τους 9 από τους συνολικά 11 υποψηφίους του ψηφοδελτίου της παράταξης Ήπειρος Ανατροπής για την Π.Ε. Θεσπρωτίας. Η υποψήφια περιφερειάρχης Ηπείρου του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τους πολίτες να ανατρέψουν την πολιτική της άγριας λιτότητας και τους εκφραστές της, να αποκαλύψουν τα ψεύδη, τους ευφημισμούς και τα εικονικά success stories των κυβερνώντων.

Αυγή - logoΗ υποψήφια περιφερειάρχης προειδοποίησε πως η κυβέρνηση έχει ήδη συμφωνήσει νέα δανειακή σύμβαση με υπογραφή νέου Μνημονίου βαρών και εξαέρωσης των τελευταίων δικαιωμάτων των εργαζομένων, που θα εφαρμοστούν μετά τις εκλογές. Γι’ αυτό, το μήνυμα των εκλογών πρέπει να είναι μήνυμα ανατροπής, μήνυμα υπέρ των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό το μήνυμα φθάνει από κάθε γωνιά της Ηπείρου, επισήμανε η κ. Γεροβασίλη, τονίζοντας ότι «οι αντίπαλοί μας στην Ήπειρο έχουν επιστρατεύσει όλα τα μέσα εναντίον μας». Αλλά την 25η Μαΐου η περιοχή μας θα αλλάξει σελίδα, αποδοκιμάζοντας αυτούς που παρέλαβαν την Ήπειρο ως τη φτωχότερη περιφέρεια της χώρας και την παραδίδουν ακόμα πιο φτωχή.

«Οι εκλογές είναι πολιτικές και ιδιαίτερα κρίσιμες. Γι’ αυτό και επιλέγουμε, πρωτίστως, πολιτική πρόταση. Κι εμείς έχουμε μια τέτοια πρόταση. Σε λίγες μέρες, μέσα στις διακοπές του Πάσχα, θα σας την παρουσιάσουμε αναλυτικά» είπε η Όλγα Γεροβασίλη, ενώ κάλεσε τις τοπικές κοινωνίες να αντιταχθούν σύσσωμες απέναντι στις κυβερνητικές πολιτικές που επιτίθενται στην ίδια τη ζωή μας και την προοπτική της Ηπείρου. «Γιατί ο δικός μας στόχος είναι να γίνει η Ήπειρος χώρος αξιοπρεπούς ζωής για όλους τους κατοίκους της» κατέληξε η υποψήφια περιφερειάρχης.

Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Θεσπρωτίας είναι ο Παναγιώτης Πάντος, τοπογράφος και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι οι Γκάνια Χριστίνα, αρχαιολόγος, Μποροδήμος Αθανάσιος, ορθοπεδικός, Ντάνης Κωνσταντίνος, πολιτικός μηχανικός, Παπαρούνας Παύλος, ταχυδρομικός, Παρόλα Αγγελική, αρχιτέκτων Μηχανικός, Τάσσης Δημήτριος, εκπαιδευτικός, Τόκας Σταύρος, επιχειρηματίας, Τσάμης Χρήστος, ψυχίατρος και Τσότσης Δημήτριος, ταχυδρομικός.

Δείτε το άρθρο όπως δημοσιεύτηκε στην ΑΥΓΗ

Advertisements